Sunday, June 27, 2010

Hadiah Hari Jadi

Sesiapa yang duk tengah pikir nak bagi hadiah apa kat makwe, pakwe , adik,abang atau sape saja, Apakata hadiahkan Teddy Bear ni kat mereka tentu terkejuk...Bxxxx bila terima Teddy Bear ni depan rumah...... 

Big Teddy Bear boleh dijadikan hadiah untuk anda meluahkan perasaan sayang anda pada si gadis. Gadis-gadis amat menyukai Big Teddy Bear! Meh dengar lagu Teddy Bear.ahkssss


Dah tentu terkejut tiba-tiba je ada orang hantar depan rumah korang Teddy Bear yang besar ni...aku pun nak beli satu ni..sape nak aku nak hantar ni..ha ha ha.....
Kalau korang nak beli boleh beli kat web Teddy Bear 2u...aku khabarkan aje kot-kot ada yang berminat...



2 comments:

DaHLia said...

Nak!!! Anta sekor ekkk... :)

BuluhPerindu said...

boleh tunggu la hari jadi awak..nanti saya antar sekor

Related Posts with Thumbnails
4 5 6